fbpx

Corona situationen

Corona virus skiferie

8. Oktober 2020

Corona virussen har desværre gjort det en smule tvivlsomt, hvorvidt det er muligt at komme på skiferie uden for store ændringer. Covid-19 virussen kan dog ændre sig forholdsvis hurtigt, og derfor håber vi på at rejseforholdene ser anderledes ud end de gør på nuværende tidspunkt.

Du kan med stor fordel booke din skiferie som en pakkerejse, fordi du vil være bedre stillet, hvis det givne skiferieland som du har booket til, bliver frarådet eller lukket af Udenrigsministeriet. Hvis du booker rejsen selv igennem flere forskellige udbydere, vil du ikke kunne få den fulde refusion, men dette vil være muligt hvis du køber en pakkerejse fra en dansk rejseudbyder. Derudover er det rejsebureauets ansvar at få dig sikkert hjem, hvis der opstår akutte situationer for at komme hjem, hvis du allerede er ude at rejse.

Tryghedshedforsikring

Vores samarbejdspartnere i Skigroup, Højmark, Vinterly og OnlineSki tilbyder tilkøb af en særlig tryghedsforsikring, som giver dig mulighed for at aflyse rejsen uden nogen krav om hvorfor rejsen aflyses. Dette gør at du kan få størstedelen af din betaling tilbage, hvor UM ikke fraråder rejsen, men du ikke ønsker at tage af sted grundet disse corona forhold.

Transporten til skiferien

Grundet Corona epidemien har vores transportløsning med en lejebil aldrig været mere oplagt. Årsagen til det er, at vores minibus med plads til op til 9 personer, kan gøre at man kan rejse i mindre grupper med mennesker med normalvis omgås med. Derfor bliver man ikke udsat for unødvendig smittefare, som ville være tilfældet i enten bus eller fly. Lejebilen gør det altså muligt, at rejse afsted med højere sikkerhed for ikke at blive udsat for ekstra smittefare.

Hvis du ønsker at booke din næste skiferie med lejebil, så bestil en skiferie igennem enten Højmark, Vinterly eller OnlineSki og tilvælg lejebilen til jeres pakkerejse.