fbpx

Vores - Samarbejdspartnere

SkiGroup

Jeres muligheder for en unik skiferie

Samarbejdet med Skigroup A/S fungerer således, at Bluebird Ski er ansvarlig for lejebilen, som bliver solgt igennem deres 3 brands, Højmark, Vinterly og Online Ski. Skigroup A/S har mere end 25 års erfaring og kan derfor tilbyde en enestående skioplevelse med egne hoteller på nogle af de mest eftertragtede skidestinationer. Der tilbydes komplette skirejser velegnet til enhver gruppe, børnefamilier, unge og erhvervsgrupper.
SKIFERIE I SÆRKLASSE

Højmark Rejser

Højmark Rejser har hovedkontor i Ringkøbing og beskæftiger 19 medarbejdere, som sætter stavene i for at rådgive dig, når du vælger din skirejse. Du taler med den samme ferierådgiver, fra du henvender dig første gang til slutevalueringen af din rejse.

Vi hylder forskelligheden. Nogle rejsemål er bedst til børnefamilier og begyndere. Nogle er bedst til off-piste. Til aftenskiløb. Skisafari. Wellness. Shopping. Korte ture. Afterski. Venskaber. Og alt muligt andet. Vi tilgodeser alle tænkelige behov, og vi vil gerne udfordres, hvis der dukker helt specielle ønsker op. Hos Højmark Rejser kan du forvente en skiferie i særklasse.

HOTELLER

Højmark har 12 Egne hoteller

DESTINATIONER

Højmark tilbyder 12 destinationer i Østrig, Italien og Schweiz

PAKKEREJSER

Højmark tilbyder unikke pakkerejser med guideservice inkl.

Højmarks Destinationer

Forvent oplevelser ud over det sædvanlige på Højmark Rejsers egne hoteller i Østrig. Oplev stemning, service og forplejning i særklasse når Højmark står inde for det samlede kvalitetsniveau.

Wagrain

Grafenberg Resort

Zauchensee

Hotel Enzian

Schladming

Hotel Planai

Wagrain

Hotel Tatzlwurm

Vinterly

SKIREJSER

Navnet Vinterly Skirejser er nyt som nyfalden sne. Vi har tidligere heddet Team Benns Ski, men valgte i 2018 at skifte navn til Vinterly Skirejser. Navnet er nyt, men bygger videre på vores velkendte rejsekoncept med fokus på høj servicekvalitet, danske guider, egne hoteller og masser af livgivende ferieoplevelser.

Samtidig kan vi tilbyde vores egne hoteller i alle prisklasser og på alle niveauer. Vores hoteller er kendetegnet ved en ekstraordinær god beliggenhed, fine faciliteter, lækker forplejning samt håndplukkede værter og medarbejdere, der står på pinde for at god servicekvalitet under opholdet.

HOTELLER

Egne hoteller og danske guider

DESTINATIONER

15 destinationer i 4 lande

Skigaranti

Vinterly sikre at i kommer ski på trods af vejret

Vinterlys Destinationer

Vinterly tilbyder skiferier til Østrig, Italien, Norge og Sverige. Med egne hoteller sikres denn højest mulige kvalitet og service. Nedenfor ses eksempler på nogle af Vinterlys mest populære destinationer. 

Lofer

Hotel Dax

Zell am Zee

Hotel Pinzgauerhof

Wagrain

Hotel Kirchoden

Saalbach

Hotel Auwirt
DANMARKS BILLIGSTE SKIFERIER

Online Ski

Hos OnlineSki.dk får I præcis det som vi lover – og ikke mindst sikkerheden for at alt går godt!
Vi kender alle destinationerne rigtig godt efter vi har arbejdet med dem i flere år, og selv været alle steder. Det betyder at vi kan rådgive Jer godt igennem valg af destination, valg af hotel, skileje, liftkort samt skiskole, samt andre spørgsmål I måtte have. Vi har set alle vores indkvarteringer med egne øjne, og har derfor stor kendskab til områderne, samt et rigtig godt forhold med vores samarbejdspartnere. Fingeren er på pulsen, og vi ved hele tiden hvad der rører sig på destinationerne. 

KØR SELV

Kør selv skiferier med høj service

DESTINATIONER

Familievenlige destinationer i Østrig og Tyskland

PRIS

Danmark billigste skiferier

ONLINE SKIS Destinationer

OnlineSki.dk findes udelukkende på internettet. Og derfor er mange af “de normale rejsebureauers” omkostninger skåret væk, for at kunne tilbyde Danmarks billigste priser til Berchtesgaden samt de andre destinationer.

Berchtesgarten

Tyskland

Wagrain

Østrig

Maria Alm

Østrig

Flachau

Østrig