fbpx

Om Bluebird Ski

Hvorfor Bluebird ski?

Bluebird Ski er startet med baggrund i en passion for skiløb og ideen om at den mest optimale skiferie starter i bilen. Vores navn Bluebird ski, kommer af vejrfænomentet, bluebird, som er de perfekte skiforhold med nyfalden sne, skyfri himmel og høj sol. 

NICKLAS TURRELL

Hvem er Bluebird Ski

Bluebird Ski er grundlagt af Søren Mark og Nicklas Turrell. Vi mødte hinanden på studiet og hurtigt forvandlede vores fælles passion til skiløb sig til en ambition om at videregive vores glæde for skiløb til andre. Hvert år har vi været på flere ugers ski rundt i Europa, og derfor har vi et naturligt kendskab til områder og skiløb generelt.

Vi bestræber at være et personligt og kreativt rejsebureau, som tilbyder den rette skiferie til både den uerfarne skiløber men også den mere eventyrlystne freeride skier.

Vores navn Bluebird, er et vejrfænomen for den perfekte dag på ski med nyfaldet sne, skyfri himmel og høj sol.

Nicklas anbefaler

Jeg er helt vild med schweiziske Lenzerheide. Området har fænomenalt skiløb og rige muligheder for at køre off piste. I Lenzerheide kan jeg varmt anbefale Hotel Revier, med den magiske udsigt fra værelserne. Læs mere her

SØREN MARK NIELSEN

Filosofi og vision

Bluebird Ski opstod, fordi vi selv elsker at tage på skiferie i bil. Dette var ikke altid muligt, fordi vi ikke selv havde en bil og der var ikke andre muligheder. Derudover er urbaniseringen i endnu stærk vækst, hvor folk benytter deløkonomiske platforme, ladcykler og mikrobiler som deres primære transportmiddel i byerne. De får nu muligheden for at tage på skiferie i en praktisk bil.

Med Bluebird bilerne som transportform starter skiferien lige fra man sætter sig ind i bilen og drejer nøglen. Forventningerne og stemningen bliver større og hyggeligere desto længere man kommer ned igennem Tyskland. Vores mission er: At give jer muligheden for at danne jeres egne personlige ferie i vores biler.

Søren anbefaler

Jeg kan hjerteligt anbefale Wagrain og Zauchensee, som nogle rigtig fede destinationer til både Skiløb, Park, Freeride og Afterski. Destinationerne er tæt forbundet og lukker derfor op for alle muligheder. Zauchensee med Freeride og alpestemning, Wagrain med Afterski og imellem dem ligger den berømte Absolut Park.

Wagrain

Zauchensee

KONTAKT

FÅ ET TILBUD

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud på en af vores lejebiler.