fbpx

Skiferie i ØSTRIG

Østrig er danskernes favorit destination når det gælder skiferie. Det er giver god mening, for i Østrig får du fremragende skiløb beregnet til alle niveauer, verdenskendt afterski og ikke mindst den østrigske Gemütlichkeit med charmerende hoteller og restauranter i de mange bjergbyer. Derudover er rejsetiden fra Danmark til at overkomme, turen tager kun ca. 10 timer fra grænsen til Saalbach/Fieberbrunn, så man kan tage afsted om aftenen og være klar på ski morgnen efter når liften åbner.

 

Fieberbruun – Freeride ski

Hos Bluebird ski har vi valgt, at en af vores Østrig destinationer skal være den populære del af Saalbach Circus, når det gælder off piste skiing. Fieberbrunn har i en årrække været vært til både DM freeride samt freeride Worldtour. Mulighederne her er mange, for Fieberbrunn ligger i sammenhængen med Bla. Saalbach og Hinterglemm. Dette giver mulighed for at udforske både skiløbet og byernes forskellige mad og drikke muligheder. 

Afterski og unikt skiløb

Siger man Østrig tænker man det klassiske afterski, med alle de kendte sange som bliver spillet igen sæson efter sæson. Østrig har også en helt unik hyggelig stemning, som kan mærkes både i de små alpebyer og oppe i området i de hyggelige østrigske hytter, som hver vinter sørger for både kaiserschmarrn og tirolergröstl til sultne skigæster.

Men Østrig byder ikke bare på unik stemning og afterski, i Østrig finder man også noget af det bedste skiløb, som består af alt fra åben powder på en af de høje gletschere til de bedste treeruns i de lokale områder. Østrig har nemlig lidt af det hele – alt efter hvilket område man vælger.

Vores Østrigske destinationer

Fieberbrunn

Lad os hjælpe med jeres næste ferie!

Udfyld formularen og vi sender et uforpligtende tilbud med udgangspunkt i jeres ønsker. Vi tilbyder både en samlet skiferie, med hotel, liftkort og lejebil. Derudover kan i også ønske kun at få tilbud på en bil hvis i allerede har fundet en lejlighed eller hotel. Har i selv bil, kan vi også sammensætte en rejse bestående af hotel og liftkort.

Ønsker du kun at booke bilen, er det muligt for 5500 kr. ugentligt. 

Alle felter markeret med * er påkrævet.

Bluebirdski

DK-8000 Aarhus C

+45 26 22 83 19
kontakt@bluebirdski.dk

CVR: 40457283

© Bluebirdski | 2019