fbpx

Vores hotel i Lenzerheide

Hotel revier

Skiferie i Lenzerheide

Lenzerheide er en fantastisk ski oase i Schweiz, som er kendt for at mange berømtheder foretrækker netop Lenzerheide for at slippe for glitter glamour i områder som Verbier og St. Moritz. Her har du 155 km perfekte pister til rådighed og til et lidt højere niveau end mange andre området. Hele 39% af pister i Lenzerheide og Arosa området er røde. Et super godt udgangspunkt til den lettere øvede til øvede skiløber.

Området tilbyder super hyggelige hytter og restauranter på bjerget, og nymoderne lifter. Terrænet i området er helt fantastisk og det har et rigtig høj gennemsnits snefald per år.

Selvom Schweiz er kendt for at være dyrt, er Lenzerheide et af de billigere områder i landet. Det skal dog siges at leveomkostningerne såsom mad og drikke i området er en smule dyrere end i Østrig, men det er til at overkomme.

Uberørt freeride

Både mellem pisterne og lidt uden for pisterne finder man fantastiske muligheder for at køre off piste både i Lenzerheide og Arosa. Selvom forholdende er helt fantastiske finder du ikke mange freeriders på bjerget. Powderhounds bedømmer området til at være det bedste område i Schweiz og måske i Europa. De beskriver at området har noget af det bedste og mest varierede terræn til alle niveauer. Også Riders.dk har været forbi og var ligeså begejstret, læs om deres oplevelse med at køre Powder i Lenzerheide her.

Denne film viser lige præcis hvad Lenzerheide kan i forhold til gode skiforhold. Her ses noget ekstremt cool omgang freeride – Enjoy!

Antal Lifter

38 lifter i Lenzerheide og Arosa området. Fordelt med 14 i hver område.

Antal pistekilometer

Pistekilometer: 225 km. – 49% blå – 39% rød – 12% sort

Km fra grænsen

1068 km fra den danske grænse 1246 km fra Aarhus

Højdemeter

1428 m. Byens beliggenhed 2865 m. Højeste meters ski løb

Freeride

Super forhold

Afterski

Gode muligheder i de mange alpehytter

Bluebirdski

DK-8000 Aarhus C

+45 26 22 83 19
kontakt@bluebirdski.dk

CVR: 40457283

© Bluebirdski | 2019