fbpx

SCHWEIZ - LENZERHEIDE

DESTINATION

Den unikke perle - Lenzerheide

Lenzerheide er en fantastisk ski oase i Schweiz, som er kendt for sublim skiløb med mulighed for at udfordre et hvert niveau. I Lenzerheide slipper man for glitter glamour, som ses i andre schweiziske områder som Verbier og St. Moritz. Her har du 155 km perfekte pister til rådighed og til et lidt højere niveau end mange andre områder. Hele 39% af pisterne i Lenzerheide og Arosa området er røde. Et super godt udgangspunkt til den lettere øvede til øvede skiløber.

PISTEKILOMETER

Pistekilometer: 225 km. - 49% blå - 39% rød - 12% sort

LIFTER

38 lifter i Lenzerheide og Arosa området. Fordelt med 14 i hver område.

HØJDEMETER

Byens beliggenhed 1428 m. Højeste meters ski løb 2865 m.

AFSTAND FRA GRÆNSEN

1068 km fra den danske grænse 1246 km fra Aarhus

FREERIDE

Både mellem pisterne og lidt uden for pisterne finder man fantastiske muligheder for at køre off piste både i Lenzerheide og Arosa. Selvom forholdende er helt fantastiske finder du ikke mange freeriders på bjerget. Powderhounds bedømmer området til at være det bedste område i Schweiz og måske i Europa. De beskriver at Lenzerheide har noget af det bedste og mest varierede terræn til alle niveauer. Også Riders.dk har været forbi og var ligeså begejstret,

OMRÅDET

Området tilbyder super hyggelige hytter samt restauranter på bjerget og nymoderne lifter. Terrænet i området er helt fantastisk og det har et rigtig højt gennemsnits snefald per år. Selvom Schweiz er kendt for at være dyrt, er Lenzerheide et af de billigere områder i landet. Det skal dog siges at leveomkostningerne såsom mad og drikke i området er en smule dyrere end i Østrig, men det er til at overkomme.

Indkvartering i Lenzerheide

Se vores mulighed for indkvartering i Lenzerheide. En helt unik perle, der ligger med udsigt udover Lenzerheide sø og blot 30 m. fra hovedliften.

INDKVARTERING

Hotel Revier er et moderne og urbant hotel med selv check-in.

Alle værelserne har panorama vinduer, som vender ud mod den smukke sø. Værelserne er autentiske med en simpel indretning i træ. Derudover er der en nedre etage med en god restaurant og hyggelige hang-out områder.

I baren og hang-out områderne vil der i løbet af ugen være forskellige sociale arrangementer. Derudover holdes hyggelige temaer aftner i restuaranten, hvor der eksempelvis er “Happy ribsday”, hvor der ad libitum spareribs .

Der findes 2 forskellige værelsestyper: 2 personers værelse på 16 m2, som består af en dobbeltseng og badeværelse med toilet. Derudover er der et 23 m2 stort værelse til 3 personer med en dobbelt seng og en single seng. Ligeledes er der tilhørende badeværelse med toilet.

Bluebirds gæster vil have mulighed for at parkere bilerne ved hotellet uden ekstra betaling.

Hotel Revier er for dig, som ønsker en anderledes skihotels oplevelse. Her er simpelt og atmosfæren summer af god og afslappende energi.

KONTAKT

FÅ ET TILBUD

Er i mere interesseret i en skiferie til Lenzerheide, så udfyld formularen og så vil vi vende tilbage med et uforpligtende tilbud

Se også vores samarbejdspartneres muligheder