fbpx

La folie douce

La Folie Douce hotellet ligger centralt i Chamonix-Mont-Blanc med kun få minutters gang fra Planprax skiliften. Hotellet er inddelt i forskellige overnatningsmuligheder, premium, access og hostel. Hertil er der wifi på alle værelserne. La Folie Douce hotellet er moderne indrettet med kreative detaljer. Til hotellet er der også en stor have og en stor terrasse. Udover dette er der også flere muligheder for at spise, hvor de serverer lokale retter. Der er mulighed for morgenbuffet hver morgen. Om aftenen findes der festlige arrangementer i forbindelse med afterski. Eksempelvis er der tema-aftner hver torsdag.

La Folie Douce hotellet er oplagt for dig, som ønsker at komme på ski i et af Europas bedste skiområder, men samtidig ønsker en unik og sjov oplevelse på hotellet.

Hotellet tilbyder fri WiFi over alt.

Flere spisemuligheder på og omkring hotellet

Bar med events og underholdning

5 minutters gang til planpraz-liften

Værelser med
-TV
-Bad
-Toilet

Se vores hoteller i andre områder

Camp zero resort

Champoluc

Ho 36 Hostel

Les Menuires

Hotel Revier

Lenzerheide

Lad os hjælpe med jeres næste ferie!

Udfyld formularen og vi sender et uforpligtende tilbud med udgangspunkt i jeres ønsker. Vi tilbyder både en samlet skiferie, med hotel, liftkort og lejebil. Derudover kan i også ønske kun at få tilbud på en bil hvis i allerede har fundet en lejlighed eller hotel. Har i selv bil, kan vi også sammensætte en rejse bestående af hotel og liftkort.

Ønsker du kun at booke bilen, er det muligt for 5500 kr. ugentligt. 

 

Alle felter markeret med * er påkrævet.

Bluebirdski

DK-8000 Aarhus C

+45 26 22 83 19
kontakt@bluebirdski.dk

CVR: 40457283

© Bluebirdski | 2019