fbpx

Klimavenlig skiferie

Hvad er den mest klimavenlige skiferie?

24. SEPTEMBER 2020

Klimavenlighed er de seneste år blevet et stort fokusområde, når vi tager afsted på skiferie, og med denne online Co2 beregner – Travel and climate, kan man udregne sit Co2-aftryk på sin næste skiferie. Hos Bluebird Ski tilbyder vi skirejser med en lejebil inkluderet. Vores biler er primært minibusser, og derfor tager vi udgangspunkt i en udregning, hvor det er en gruppe på 8 personer, som tager fra Århus til Saalbach, hvor ferien varer 8 dage. Dette vil betyde at man pr. person udleder 137 kg Co2 fremfor 322 kg Co2 ved at flyve på sin næste skiferie. derfor kan du med vores løsning tage på en mere klimavenlig skiferie. Læs mere HER!

Du kan yderligere gøre dig overvejelse omkring mere klimavenlige valg på din rejse, ved at handle ind til frokost i supermarkedet og holde ind i naturen for at spise sin madder. På den måde sparer man på sit forbrug af plastik i forhold til f.eks. bare at købe færdigretter eller lignende på fastfood restauranter.

Derudover kan man også med fordel for klimaet, handle skitøj og -udstyr, som er produceret i genanvendelige materialer. Mange af de største mærker, såsom Patagonia, er begyndt at anvende genbrugsmaterialer, for at beskytte klimaet.

Hvis man ønsker at støtte op omkring klimaet, kan man blive medlem af 1% For The Planet, hvor man som virksomhed donerer 1% af omsætningen, uanset overskud eller underskud. Dette er også muligt som privatperson, at donerer penge, så vi kan få en mere miljøvenlig verden og forhåbentligt en masse vintre med stort snefald.