fbpx

Skiferie i Italien

En skiferie i Italien byder på gode skiforhold og autentiske byer. At gå til og fra liften i de små gader med duften af nybagt brød og de andre små special forretninger giver en unik rejseoplevelse. Det italienske folk er meget gæstfrie og venlige, skiløbet er sublimt med varierende terræn og ofte med sol. Der er muligheder for at smage på det italienske køkken, hvor flere af bjerghytterne serverer velsmagende mad, som pizza, pasta og andre egnsretter.

Flere af de italienske skisportssteder er højt beliggende, og derfor er sikkerheden for sne meget stor. De italienske skisportsbyer er beboet af mange lokale hele året rundt, og derfor er byerne fyldt med velfungerende og autentiske barer og restauranter.

Europas bedste freeride

Vi har valgt Livigno og Champoluc til vores første sæson, fordi den kombination giver jer muligheden for at vælge to unikke muligheder. Livigno er ekstremt hyggelig by med masser af liv og muligheder for at udforske restauranter og butikker­. Derudover et populært område med skiløb for alle. Livigno er også toldfrit, hvilket betyder at der er masser af mulighed for shopping.

Champoluc ligger i Monte Rosa området, som er et af de bedste offpiste områder i Europa. Byen er mindre og er ikke præget af turisme i lige så stor grad. Der er små hyggelige spisemuligheder og barer. Der er gode muligheder for Heli skiing i Monte Rosa området, og vi er klar til at hjælpe jer med denne action oplevelse. Livigno har i de seneste år haft fokus på offpiste, og man har derfor gode muligheder for sjov med en af deres guides.

Vores italienske destination

Champoluc

Lad os hjælpe med jeres næste ferie!

Udfyld formularen og vi sender et uforpligtende tilbud med udgangspunkt i jeres ønsker. Vi tilbyder både en samlet skiferie, med hotel, liftkort og lejebil. Derudover kan i også ønske kun at få tilbud på en bil hvis i allerede har fundet en lejlighed eller hotel. Har i selv bil, kan vi også sammensætte en rejse bestående af hotel og liftkort.

Ønsker du kun at booke bilen, er det muligt for 5500 kr. ugentligt. 

 

Alle felter markeret med * er påkrævet.

Bluebirdski

DK-8000 Aarhus C

+45 26 22 83 19
kontakt@bluebirdski.dk

CVR: 40457283

© Bluebirdski | 2019