fbpx

Hotel Revier

Hotel Revier er et moderne og urbant hotel med selv check-in.

Alle værelserne har panorama vinduer, som vender ud mod den smukke sø. Værelserne er autentiske med en simpel indretning i træ. Derudover er der en nedre etage med en god restaurant og hyggelige hang-out områder.

I baren og hang-out områderne vil der i løbet af ugerne være forskellige sociale arrangementer. Derudover holdes hyggelige temaer aftner i restuaranter, hvor der eksempelvis er “Happy ribsday”, hvor man kan nyde grillet spareribs i ubegrænset mængder.

Der findes 2 forskellige værelsestyper: 2 personers værelse på 16 m2, som består af en dobbeltseng og badeværelse med toilet. Derudover er der et 23 m2 stort værelse til 3 personer med en dobbelt seng og en single seng. Ligeledes er der tilhørende badeværelse med toilet.

Bluebirds gæster vil have mulighed for at parkere bilerne ved hotellet uden ekstra betaling.

Hotel Revier er for dig, som ønsker en anderledes skihotels oplevelse. Her er simpelt og atmosfæren summer af god og afslappende energi. 

Hotellet tilbyder fri WiFi over alt.

Der tilbydes lækkert mad i restauranten

Bar med forskellige events 

Skærme med selv check-in

Værelser med
-TV
-Bad
-Toilet
-Udsigt

Se også vores hoteller i andre området

La Folie Douche

Chamonix

Ho 36 hostel

Les Menuires

Camp zero resort

Chamboluc

Prisliste for Hotel Revier

Nedenfor ses priserne for Hotel Revier, som tager udgangspunkt i at i er 4 rejsende i en bil. derudover er det med værelsesfordeling 2 værelser med 2 personer på hvert værelse. Der er også mulighed for at forespørge priser for 3 mandsværelse.

Lad os hjælpe med jeres næste ferie!

Udfyld formularen og vi sender et uforpligtende tilbud med udgangspunkt i jeres ønsker. Vi tilbyder både en samlet skiferie, med hotel, liftkort og lejebil. Derudover kan i også ønske kun at få tilbud på en bil hvis i allerede har fundet en lejlighed eller hotel. Har i selv bil, kan vi også sammensætte en rejse bestående af hotel og liftkort.

Ønsker du kun at booke bilen, er det muligt for 5500 kr. ugentligt. 

Alle felter markeret med * er påkrævet.

Bluebirdski

DK-8000 Aarhus C

+45 26 22 83 19
kontakt@bluebirdski.dk

CVR: 40457283

© Bluebirdski | 2019