fbpx

HOTEL REVIER - LENZERHEIDE

DESTINATION

Det perfekte - Hotel Revier

Hotellet er helt perfekt til alle der har skiløbet i højsædet. Revier tilbyder alt det nødvendige til den perfekte skiferie. Hotellet har skåret alt unødvendigt fra for at kunne tilbyde ophold til bedst mulig pris. Det betyder at værelserne er helt simple uden en masse ekstra ting som man alligevel ikke får brugt.

Fri WiFi

"Mountain View"

Morgenmad inkluderet

Restaurant og bar

Fri Parkering

30m til liften

Smart Cabin

Smart cabin er med sine 16 kvadratmeter det mindste af værelsern. Værelset er til 2 personer og indeholder alt hvad man har brug for på et hotelværelse. Værelset består af et moderne badeværelse med bad og toilet. selve værelset har en 2 x 2 meter stor seng med panorama udsigt ud til den flotte Heidsee og skiområdets berglandskab. På værelset får du også hurtigt internet, så du nemt kan planlægge næste dags bjergeventyr. Alle værelser udstyret med et HD SmartTV

XL Cabin

XL cabin er med 23 kvadratmeter hotellets største værelse. Værelset er perfekt hvis man ønsker lidt ekstra plads, eller hvis man er 3 afsed sammen. Værelset består af en stor dobbeltseng og en sofa med panoramavindue som kan laves om til en seng med plads til 1 person. Derudover byder XL cabin på eget badeværelset med toilet og bad i moderne stil. Til sidst kan man ligesom alle andre værelser på hotellet slappe på værelset efter en god skidag, med et stort HD SmartTV og lynhutigt internet.
INDKVARTERING

HOTEL REVIER

Hotel Revier er et moderne og urbant hotel med selv check-in.

Alle værelserne har panorama vinduer, som vender ud mod den smukke sø. Værelserne er autentiske med en simpel indretning i træ. Derudover er der en nedre etage med en god restaurant og hyggelige hang-out områder.

I baren og hang-out områderne vil der i løbet af ugen være forskellige sociale arrangementer. Derudover holdes hyggelige temaer aftner i restuaranten, hvor der eksempelvis er “Happy ribsday”, hvor der ad libitum spareribs .

Der findes 2 forskellige værelsestyper: 2 personers værelse på 16 m2, som består af en dobbeltseng og badeværelse med toilet. Derudover er der et 23 m2 stort værelse til 3 personer med en dobbelt seng og en single seng. Ligeledes er der tilhørende badeværelse med toilet.

Bluebirds gæster vil have mulighed for at parkere bilerne ved hotellet uden ekstra betaling.

Hotel Revier er for dig, som ønsker en anderledes skihotels oplevelse. Her er simpelt og atmosfæren summer af god og afslappende energi.

KONTAKT

FÅ ET TILBUD

Er du/i interesseret i en skiferie til Lenzerheide på Hotel Revier, så udfyld formularen nedenfor. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud

Husk at i kan få et tilbud med en 9 personers lejebil. Læs mere her

Hos Bluebirdski arbejder vi tæt sammen med nedenstående rejseselsskaber, som alle tilbyder vores biler til deres destinationer.