fbpx

Ho 36 Hostel

Ho 36 er et nyt og yderst moderne hostel beliggende i byen Les menuires i verdens største skiområde de tre dale i Frankrig. Hotellet tilbyder både dorms op til 14 personer, hotelværelser fra 2 til 8 personer og lejligheder med plads til op til 10 personer.

Derudover tilbyder hotellet skiløb til døren, en restaurant med rigtig lækker fransk mad til rimelige priser og bar med terrasse. Fra hotellet har man gode muligheder for både restauranter, shopping muligheder og barer inden for gåafstand. Derudover tilbyder hotellet fri WiFi på hele hotellet.

Ho 36 er særligt godt til unge der vægter skiløbet og det sociale højt

Hotellet tilbyder fri WiFi over alt.

Der tilbydes lækkert mad i restauranten

Beliggende med skiløb til døren

Moderne og urban indretning 

Værelser med
-TV
-Bad
-Toilet
-Udsigt

Se også vores hoteller i andre områder

La folie douce

Chamonix

Hotel revier

Lenzerheide

Boutique Lodge

Fieberbrunn

Prisliste for Ho 36 Hostel

Nedenfor ses priserne for Ho 36 Hostel som tager udgangspunkt i at i er 4 rejsende i en bil. derudover er det i 4 personers værelser med køjer. Der er muligheder for at forespørge priser på både lejligheder og dormrooms.

Lad os hjælpe med jeres næste ferie!

Udfyld formularen og vi sender et uforpligtende tilbud med udgangspunkt i jeres ønsker. Vi tilbyder både en samlet skiferie, med hotel, liftkort og lejebil. Derudover kan i også ønske kun at få tilbud på en bil hvis i allerede har fundet en lejlighed eller hotel. Har i selv bil, kan vi også sammensætte en rejse bestående af hotel og liftkort.

Ønsker du kun at booke bilen, er det muligt for 5500 kr. ugentligt. 

 

Alle felter markeret med * er påkrævet.

Bluebirdski

DK-8000 Aarhus C

+45 26 22 83 19
kontakt@bluebirdski.dk

CVR: 40457283

© Bluebirdski | 2019