fbpx

Skiferie i Frankrig

Frankrig er en anerkendt skidestination, som tilbyder helt unikke forhold med stejlt terræn og store mængder sne. Kørerturen er nogle timer længere end til eksempelvis Østrig, men når man nærmer sig alpebyen, kører man i mellem smukke bjergtoppe og zigzagger sig op ad de snørklede veje til de højt beliggende skibyer, der helt naturligt frembringer store forhåbninger til ens næste skieventyr.

Action, Apres ski og god ski

Frankrig er en kombination af varierende skiløb, veludviklet skisportsområder og klassisk fransk mad som vi kender det. Således er flere Franske skiområder blandt verdens bedste, hvor skigæsterne får masser original stemning med vilde skioplevelser og autentiske oplevelser på de franske restauranter og barer. Frankrig har yderligere noget af det mest actionfyldte skiløb med udfordrende offpiste terræn. Apres ski foregår på bjerget med vilde beats og bluebird forhold på de åbne dansende terasser efter en fed dag på ski. 

Vores franske destinationer

 Lad os hjælpe med jeres næste ferie!

Udfyld formularen og vi sender et uforpligtende tilbud med udgangspunkt i jeres ønsker. Vi tilbyder både en samlet skiferie, med hotel, liftkort og lejebil. Derudover kan i også ønske kun at få tilbud på en bil hvis i allerede har fundet en lejlighed eller hotel. Har i selv bil, kan vi også sammensætte en rejse bestående af hotel og liftkort.

Ønsker du kun at booke bilen, er det muligt for 5500 kr. ugentligt. 

Alle felter markeret med * er påkrævet.

Bluebirdski

DK-8000 Aarhus C

+45 26 22 83 19
kontakt@bluebirdski.dk

CVR: 40457283

© Bluebirdski | 2019