Godt at vide

Hvis i har yderligere spørgsmål, så endelig skriv. Vi vil meget gerne hjælpe.

I tager afsted fra mødestedet Lørdag eftermiddag. Så kører i hele aftnen/natten, og formindsker sandsynligheden for kø. I har derfra Søndag til og med fredag på ski, hvorefter i er hjemme i Danmark igen Lørdag morgen. En 7 dages tur med 6 hele dage på ski.

OBS. Det er meget vigtigt, at man er hjemme i Danmark ved mødestedet til tiden, så kør gerne fra destinationen i god tid.

Vi er selv fra århus, så vil have et opsamlingssted der. Derudover vil vi have et opsamlingspunkt i Vejle, fordi det er det letteste for jer der kommer fra Fyn og Sjælland, som formentligt kommer med toget. 

På turen ned til destinationen vil der ofte opstå diverse udgifter. Her anbefaler vi hos Bluebird, at i benytter jer af WeShare således at der ikke opstår stridigheder i forhold til betaling af brændstof m.m.

Typisk vil vi dele os op, så vi er en person på hver opsamlingssted. Når i ankommer til stedet, vil vi hurtigt gennemgå bilen og se efter for skade og mangler. Herefter sendes i afsted på en dejlig skiferie. 

Hvis du ikke har totalt styr på hvordan din forsikring er tegnet, anbefaler vi klart at du tager kontakt til dit private forsikringselskab. Du skal være særligt bevidst på dine forsikringsforhold, hvis du har tænkt dig at køre offpiste ski eller heliskiing. Det er kategroiseret som farlig ekstremsport, og derfor skal man have en udvidet police. 

Har du ingen rejseforsikring, så klarer vi også det. Vi samarbejder med …, som giver en skarp pris på din næste skiferie. 

Læs omkring afbestilling under vores rejsebetingelser – Se LINK.

Vi er desværre ikke kommet så langt endnu, at vi ligefrem kan garantere de perfekte ski forhold hver dag. Vi har forsøgt at udvælge destinationer, hvor sandsynligheden er højere end mange andre steder. Uanset vejr håber vi at i får den skønneste skiferie!