fbpx

Vores hotel i Chamboluc

Camp zero resort

Skiferie i Champoluc​

 

Champoluc er en vaskeægte lille bjergby med sjæl og en autentisk atmosfære. rundt i byens små gader finder du gamle bygninger, hvor de lokale laver velsmagende egnsretter fra Italien. Man støder på små originale restauranter og cafer, som ofte er ejet af de gæstfrie lokale. I Champoluc finder du ikke hardcore afterski, derimod kan man hænge ud på de små barer, hvor mange lokale skier tager ned efter dagens skiløb. 

 

Skiløb er højeste prioritet​

Champoluc ligger i det store område Monterosa Ski, som også indkluderer Alagna og Gressoney. der er 180 km pister fordelt rundt i de 3 dale, hvor skiløbet går op til over 3000 meters højde på gletsjeren i Alagna. Hele området er yderst velpræpareret, og har masser terræn der udfordrer selv den mest erfarne skiløber. 

Champoluc og hele Monterosa området har noget af europas allerbedste freeride skiløb. Der er masser uberørt offpiste , så mulighederne for at udforske og få nogle fantastiske pudder oplevelse er let tilgængelig. Heliskiing er en oplevelse for livet, og det er der mulighed for her i Champoluc. 

Tag til Champoluc, hvis du ønsker en skiferie udover det  sædvanlige og afprøve et skiområde som de færeste har stået på ski i. Kontakt os, hvis du ønsker vejledning eller er klar til at booke. 

 

 

Antal Lifter

38 lifter fordelt på områderne Gressoney, Alagna og Monte Rosa

Antal pistekilometer

Pistekilometer: 180 km. – 27% blå – 68% rød – 5% sort

Km fra grænsen

1345 km fra den danske grænse

Højdemeter

1800 m. Byens beliggenhed 3500 m. Højeste meters ski løb

Freeride

Perfekte forhold

Afterski

Få muligheder 

Bluebirdski

DK-8000 Aarhus C

+45 26 22 83 19
kontakt@bluebirdski.dk

CVR: 40457283

© Bluebirdski | 2019