fbpx

Camp Zero Resort

Camp zero resort, er et lækkert 5 stjernet resort med masser muligheder for aktiviteter og afslapning.

Resorted er placeret Chamboluc i Monterosa området, som virkelig er kendt for at være et freeride mekka og et af de få steder som tilbyder heliskiing. Den flotte træbeklædning får resorted til at passe perfekt ind i de naturlige omgivelser.

Camp Zero tilbyder nemlig flere forskellige muligheder for aktiviteter udover det perfekte skiløb i området. Hotellet har egen klatrevæg både indendørs og udendørs, hvor den udendørs er bygget op af is. Resorted tilbyder også heliskiing ture, som kan bookes på hotellet eller bestilles på hjemmesiden.

Er man godt udkørt efter en fantastisk dag med både ski og klatring, er det godt at Camp Zero både tilbyder massage og spa med både pool og flere saunaer. Til sidst kan man slutte af med hotellets lækre mad og drinks i baren.

 Alle suiter er 55 kvadratmeter fordelt på 2 etager med 2 værelser. Her er man både udstyret med Smart tv og lynhurtigt WiFi. 

 

 

Hotellet tilbyder lynhurtigt WiFi

Der tilbydes lækkert mad i restauranten

Luksuriøs Wellnessafdeling

N

Aktiviteter i form af klatring og heli skiing

Værelser med
-Smart-TV
-Bad
-Toilet
-Terrasse

Se også vores hoteller i andre områder

Hotel Revier

Lenzerheide

Boutique Lodge

Fieberbrunn

La Folie Douce

Chamonix

Prisliste for Camp Zero Resort

Nedenfor ses priserne for det 5 stjernede Camp Zero Resort, som tager udgangspunkt i at i er 4 rejsende i en bil. Derudover er det med værelsesfordeling 4 personers suite, hvis andet ønskes, kan dette ønskes. Der er ikke muligheder for at booke hotellet i følgende uger 1 og uge 2 og derfor kan ugerne ikke ses i tabellen nedenfor.

Lad os hjælpe med jeres næste ferie!

Udfyld formularen og vi sender et uforpligtende tilbud med udgangspunkt i jeres ønsker. Vi tilbyder både en samlet skiferie, med hotel, liftkort og lejebil. Derudover kan i også ønske kun at få tilbud på en bil hvis i allerede har fundet en lejlighed eller hotel. Har i selv bil, kan vi også sammensætte en rejse bestående af hotel og liftkort.

Ønsker du kun at booke bilen, er det muligt for 5500 kr. ugentligt. 

Alle felter markeret med * er påkrævet.

Bluebirdski

DK-8000 Aarhus C

+45 26 22 83 19
kontakt@bluebirdski.dk

CVR: 40457283

© Bluebirdski | 2019