fbpx

Boutique Lodge

Boutique Lodge er et fantastisk sted med mulighed for både private værelser og lejligheder tilegnet grupper. Her får du som gæst muligheden for at bo på et klassisk og hyggeligt hotel i et af Østrigs bedste offpiste områder. Drømmen om at vågne op til nyfaldet sne og vide at efter morgenmaden vil en fantastisk ski dag med jagten på de gode sving være absolut mulig. Efter en lang dag på ski, vil der være mulighed for at nyde det fine wellness område med blandt andet finsk sauna og dampkabine.

Stedet fungerer som B&B, og ejeren mener at dagens vigtigste måltid skal være i top, derfor er morgen buffet med hjemmelavet anretninger af økologiske og lokale råvare. Lodgen har et samarbejde med restauranten, hvor der vil være mulighed for lækker aftensmad.

Hotellet er småt og intimt med 10 værelser og 4 lejligheder alle med balkon. Alle værelser og lejligheder er forskellige og individuelt indrettet og dekoreret. Hotellet er præget af en hyggelig østrigsk stil med et moderne udtryk.

Hotellet tilbyder fri WiFi over alt.

Lækker økologisk morgenmad

Wellness afdeling med sauna

750m fra områdets hovedlift og 400m fra centrum

Værelser med
-TV
-Bad
-Toilet

Se vores hoteller i andre områder

La folie douche

Chamonix

Ho 36 Hostel

Les Menuires

Hotel Revier

Lenzerheide

Prisliste for Hotel Boutique Lodge

Nedenfor ses priserne for Hotel Boutique Lodge, som tager udgangspunkt i at i er 4 rejsende i en bil. Derudover er det med værelsesfordeling 2 værelser med 2 personer på hvert værelse. Der er ikke muligheder for at booke hotellet i følgende uger 1, uge 6 og uge 9 og derfor kan ugerne ikke ses i tabellen nedenfor. 

Lad os hjælpe med jeres næste ferie!

Udfyld formularen og vi sender et uforpligtende tilbud med udgangspunkt i jeres ønsker. Vi tilbyder både en samlet skiferie, med hotel, liftkort og lejebil. Derudover kan i også ønske kun at få tilbud på en bil hvis i allerede har fundet en lejlighed eller hotel. Har i selv bil, kan vi også sammensætte en rejse bestående af hotel og liftkort.

Ønsker du kun at booke bilen, er det muligt for 5500 kr. ugentligt. 

 

Alle felter markeret med * er påkrævet.

Bluebirdski

DK-8000 Aarhus C

+45 26 22 83 19
kontakt@bluebirdski.dk

CVR: 40457283

© Bluebirdski | 2019